Uncategorized

‘SECRETS OF THE PINK FLOWER’

Söndag. Tvättid och vardags sysslor. Komma i kapp med mailkorgen. Vara hälsosam för första gången på 3 veckor (längtar efter träning) Ser fram emot nästa vecka och min födelsedag:) Ska fira som aldrig förr med alla mina bästa vänner som kommer på besök. Har köpt en sådan fin byxdress på River Island som ska invigas! Mer om den i veckan. Ha nu en fin söndag!

/Sunday. Wash time today. Go through my email. Be healthy for the first time in 3 weeks (longing after training) Looking forward to next week and my birthday 🙂 Will celebrate like never before with all my best friends who come to visit. Have bought such a nice pantsuit at River Island! More about that during the week. Now, have a nice Sunday!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

Pink color from Eye shadow Trio Spring Garden ISADORA
High lighter Fjällsippa IDUN
Micro shadow Cashmere MAKE UP STORE
HD Eye primer NYX
Eye Pencil Dusty Smoke MAKE UP STORE

Läppar / Lips
Ice Cream Pink ISADORA

Bryn / Eye Brows
Natural Brow Duo PIXI

Fransar / Eye lashes
Multi Lash MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU