Uncategorized

ANASTASIA

Äntligen har jag denna goding i mina händer. Som jag längtat fast ändå inte! Jag är ju brynnörd som ni vet men jag har under en lång tid undvikit att använda produkterna från Anastasia. Varför? Jo jag tyckte att det blev en sådan jäkla hype om märket och det var konstant överallt på Instagram och i diverse bloggar. Jag blev lite anti helt enkelt och drogs till att använda andra produkter i stället….men nu var det dags och jag älskar paletten!!! Hört talas om hennes nya Dip Brows också som ska vara jäkligt bra…
Det får bli min nästa investering!

Anastasia beverly Hills säljs på Eleven.se -> Här samt på några Åhléns butiker om inte jag minns fel.

/Finally I have this hot piece in my hands. I´m a geek as you know, when it comes to eye brows but I have for a long time avoided to products from Anastasia. Why? Well I thought it was such a damn hype about the brand and it was constant everywhere on Instagram and in various blogs. I was a bit anti simply and was drawn to using other products instead …. but now it was time and I love the palette! Heard of her new Dip Brows also that suppose to be really good!

It may be my next investment!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU