Uncategorized

GHD – BIRDS OF PARADISE COLLECTION

Ghd birds of paradise collection recommended price from 1899 SEK 

 

När det kommer till hårverktyg så är ju verkligen GHD de mest berömda på marknaden för sina stilsäkra och alltid lika proffsiga produkter. Den här veckan släpps deras nya kollektion “Birds of paradise” vilket är ghd V gold classic stylern i två sprudlande nyanser: sunset och lagoon. Super coola! I vanliga fall så är jag en väldigt lila person men jag kände verkligen att jag var tvungen att bryta mönstret och gick på den gröna den här gången!

 

Plattången är en limited edition och är inspirerad av modevärldens mest förförande trend för sommaren 2014, där graderade exotiska färger och mönster prydde catwalken hos många high-end designers, däribland Tom Ford, Matthew Williamson och Alberta Ferreti.

Jag har redan hunnit jobba med den en del på olika jobb och den är perfekt för att både göra volym lockar som att göra en platt look. Ett stort plus är den 2,7 meter långa sladden och att det är universal ström! Alltså perfekt för att använda i vilket paradis du än är i! <3

/

When it comes to Hair tools GHD is the most famous in the market for their stylish and always professional products. This week they released their new collection ” Birds of paradise ” which is the ghd Gold Classic styler V in two sparkling shades : sunset and lagoon. Super cool! Normally I am a very purple person but I really felt that I had to break the pattern and went on the green this time!
 
The hair straightener is a limited edition and is inspired by fashion’s most seductive trend for summer 2014 , which graduated exotic colors and patterns graced the catwalk at many high-end designers including Tom Ford, Matthew Williamson and Alberta Ferreti .

I have already had time to work whit it at different jobs and it is perfect for both volume curls and for doing a straighten look. A big plus is the 2.7 meter long cord and it’s universal power! So perfect for using it in any paradise you’re in ! <3


.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU