Uncategorized

HOMEMADE FLUFFY LAMP

Kom över de här gamla bilderna från 2012 (Därav dålig bild kvalité) då jag satt och pysslade hemma. Jag saknade en svart lampa i min hall och jag hittade aldrig någon som passade in. Vad gör man då? Jo, man gör sin egen lampa. Allt jag behövde var silkespapper, klister och en gammal rislampa från Ikea. Vips så blev det en “designer lampa.” Efter den här lampan fick jag hybris och gav mig på en “bomuls-lampa” efter att jag fått lite inspiration från Göteborgs flygplats. Den blev inte lika bra, utan den såg mer ut som en gammal tops som var upphängd i taket. Den ligger nu och samlar dam i min källare!

Came across these old pictures from 2012. I missed a black lamp in my hallway and I never found one that fitted. What do you do? Well, one does one’s own lamp. All I had was tissue paper, glue and an old rise lamp from Ikea. Hope you like it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU