Uncategorized

‘ELF’

Baked eyeshadow Palette…

Igår testade jag ett nytt märke, E.L.F Cosmetics (Eyes Lips and Face), för första gången. Så kul att testa nya märken då man ständigt söker efter ny inspiration. Ni kommer definitivt få se mer av dessa produkter i bloggen. Paletten ovan är ju klockren. En bra mix av naturliga och jordiga färger men samtidigt är dom lite chic! Kan vara lite svåra att jobba med om du inte har en bra ögonprimer då pigmenten är något torra (men fortfarande bra!)

Nästa vecka får ni en före och efter bild på min bas. Har fått många förfrågningar på det och tänkte visa vad det var jag använde i den här makeupen ovan.. tills dess kan ni ju kika in märket Priserna är löjligt låga!!:) -> HÄR!

/Yesterday I tried a new brand, ELF Cosmetics (Eyes Lips and Face), for the first time. So fun to try new brands though you are constantly looking for new inspiration. You will definitely be seeing more of these products in my blog. The palette above is of course spot on. A good mix of natural and earthy colors, but at the same time they’re a little chic! Can be a bit difficult to work with unless you have a good eye primer when the pigments are slightly dry (but still good!)

 

Next week you will have a before and after picture of my base. Have received many inquiries about it and wanted to show you what it was using in this makeup above .. until then you can of course look into the brand. The prices are ridiculously low! 🙂 -> HERE!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU