Uncategorized

‘JAZZBERRY’

Details of my eye makeup will come up later today…

Oh la la, den här färgen gillade jag! Inte testat så många stift från Rituals förut men jag är super nöjd. Satt jätte bra trots att konsistensen är väldigt tunn! Känns lite som ett glossigt läppstift! Jag använde en läppenna under bara vilket jag tror kan vara en bidragande effekt till varför det satt benhårt!

/Oh la la, this color I really liked! I haven’t tested as many lip products from Rituals before, but I am super satisfied.  It stayed on very well all though that the consistency is very thin! Feels a bit like a glossy lipstick! I used a lip liner underneath as well!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Lipstick Jazzberry RITUALS
Lippencil Golden Purple MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU