Uncategorized

FLAWLESS BY SONYA – BRUSH KIT

Nu är pensel nörden igång igen..jag älskar penslar och är så glad att fler och fler märken gör smidiga borstkit med Syntetiska penslar i. Kvalitén är ju nästan densamma som äkta hår..men bara nästan. Nu testar jag Flawless by Sonya och deras söta borst kit innehåller en bra blandning till ett bra pris! Att de är lila är ett plus;) 

The brush nerd is writing again .. I love brushes and I’m so glad that more and more brands are doing agile brush kits with Synthetic brushes in. The quality’s almost the same as real hair .. but only almost. Now I’m trying Flawless by Sonya and their cute brush kit contains a good mix for a great price! That they are purple are huge plus;)

I setet ingår / Included in the brush kit: 

Powder brush
Blush brush

Foundation brush
Concealer brush
Lip brush
Eyeliner-/crease brush

Eyebrow brush

Price: 449SEK

Du hittar kitet på www.foreverliving.se eller så handlar du det direkt utav min bekant Anna-Stina om du vill ha en personlig kontakt med grym service! Henne hittar du HÄR

UPPDATERING:
Penslarna var bra för att vara syntet, en del bättre än andra! Gillade de penslarna med kortare och tjockare hår då man fick en bra stuns i penseln! De penslarna med långa hår var lite mer svajjiga tyvärr:)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU