Uncategorized

VOGUE GOES HOLLYWOOD

Efter några veckors förberedelser var det äntligen dags för mina fantastiska elever att leverera modeshow på Stockholms Plus Awards. Årets modevisning, ‘Vogue Goes Hollywood’ blev lyckad och jag har en känsla av att de fick en otrolig mersmak till att göra det ännu bättre till nästa år!

Eleverna har under flera veckor både fått skapa en egen image på sin karaktär och även fått tagit fram både kläder, make och hår! Jag är så stolt över er!<3 Trevlig Valborg!

After a few weeks of preparation, it was finally time for my wonderful students to deliver a fashion show at Stockholm’s Plus Awards. This year’s fashion show, ‘Vogue Goes Hollywood’ was successful and I have a feeling that they got an incredible appetite to make it even better to next year! I´m so proud of you  guys<3 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU