Uncategorized

ALEXA CHUNG FOR EYEKO!

Hallo Cat eyes, Im totally in love with you!

Elle Beauty Awarded (British) Eye Do Liquid Eyeliner 159SEK & New Eye Do Mascara 199SEK!

I warmly recommend these products!

The owners Max & Nina Leykind together with Alexa Chung

Exclusive Limited Edition!

Äntligen har Eyeko kommit till Sverige!

Ganska nyligen fick jag nys på ett märke som snabbt vuxit sig riktigt stort i Storbritanien! Eyeko grundades 1999 och har ett ett litet men prisbelönt sortiment. Främst har de satsat på mascaror, eyeliners och ögonbrynsgeler! Mums!

Eyeko inledde ett samarbete med modeikonen, programledaren och skribenten Alexa Chung under 2013. Det hela började med att grundarna fick veta att Alexa har använt deras produkter i flera år och att det var hennes absoluta favoritmärke inom mascaror och eyeliner. Tillsammans insåg de genast att detta var en möjlighet för Alexa att sätta sin prägel på märket och samtidigt försäkra sig om att hennes favorit-eyeliner inte tar slut på lagret. Detta resulterade i hennes egna kollektion “Eye Do”.

Alexa Chung: ”Jag älskar eyeliner för att det går så fort att lägga på och är så flexibelt; det passar med vilka kläder som helst. Min favoritform är kattögat med en ganska tunn, svart linje. Jag lägger på den i två steg: först gör jag ‘vingen’ i den yttre ögonvrån, och sedan drar jag linjen längs med ögonfransarna från den inre till den yttre ögonvrån.”

Jag fullkomligt älskar Eyelinern!! Ni kommer att få se en look med dessa produkter i eftermiddag!

Ni hittar de populära produkterna på Kicks samt kicks.se


/Alexa Chung’s “Eye Do” Collection to Sweden!

 

Very recently, I heard of a brand that quickly got big in the UK! Eyeko was founded in 1999 and has a small but award-winning range. Primarily, they have invested in mascaras, eyeliners and eye brow gels! Yum!

 

Eyeko began a collaboration with fashion icon, TV host and writer Alexa Chung in 2013. This resulted in her own collection “Eye Do” .

 

Alexa Chung : “I love the eyeliner because it goes so fast to put on and is so flexible ; it fit with any outfit. My favorite form is the cat eye with a rather thin, black line. I put it on in two steps: first,  I draw the ‘ wing ‘ in the outer corner of the eye , and then I draw the line along the lashes from the inner to the outer corner of the eye.”

 

I absolutely love the eyeliner! You will get to see a look with these products in the afternoon!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU