Uncategorized

PINK NAIL POLISH FROM LAYLA COSMETICS

Här kommer ytterligare ett tips om ett nagellack från Layla Cosmetics, ett märke som ganska nyligen börjat säljas i sverige! Blir otroligt fin yta på dessa lack och sitter jätte bra. Är fortfarande kär i deras andra Gel lack som jag skrev om härrom dagen. Tycker det satt bättre men lacken ovan är också helt suveräna! De har ju såå mycket effekter på sina lack! Spana in lacken på Highgrade för att se de olika alternativen!

/Here’s an additional tip of a nail polish from Layla Cosmetics, a brand that quite recently begun to sell in Sweden! You will get an incredibly fine finish with these varnishes and they stay really well. Im still in love with their other gel polish that I wrote about the other day though. They have soo many alternatives on their products! Check out the colors on Highgrade to see the different options!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU