Uncategorized

ALL THE WAY

Så är den här veckan äntligen slut!! Värsta veckan på länge när det kommer till stress! Usch, man är ju så dålig på att hantera det men NU är det Fredag och jag är sjukt peppad! Satt 5 timmar i en buss igår kväll ner till min hemstad igen.. haha jag har seriöst suttit och jobbat i kapp en hel arbetsvecka som jag inte hunnit med! Skönt! Så nu kan jag lova er att jag ska njuta av helgen! Därför blir jag nog inte så aktiv på bloggen i helgen..jag tänkte unna mig det! BTW den här låten går på repeat i mina lurar nu! Kan man bli annat än glad?

Glöm inte att subscriba min Party lista om ni missat den! Den finner du här -> PARTYUP2014

/

So this week is finally over!! Worst week in a long time when it comes to stress! Ugh, Im so bad at dealing with stress (so most of the time I choose to not stress) NOW it’s Friday and I’m so excited! Travelled for 5 hours in a bus yesterday down to my hometown again .. haha ! seriously sat in the same position and worked the whole time to catch up. Phew! So now I can promise you that I will enjoy the weekend! Therefore, I Wont be so active on the blog this weekend.  BTW this song is on repeat in my ears right now! Is it possible to be anything but happy when you listen to it?

 

Do not forget to subscriba to my party list if you missed it! It can be found here -> PARTYUP2014

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU