Lip gloss heaven!

Idag startade jag dagen med ett frukost event som Idun arrangerade i tillsammans med Mildh Beauty Press! God frukost och en bra genomgång om varför just Idun lämpar sig bäst för alla de som är känsliga där ute!

Jag själv är något allergisk mot Nickel och reagerar ganska lätt i ansiktet genom att jag får små röda prickar! Det ser ut som små myggbett men de kliar inte! Så nu ska jag testa deras mineral bas en månad tänkte jag, så får vi se om det blir bättre!

Varför jag övertalades?

Basprodukterna består till 100 % av högrenade mineraler. Det innebär att mineralerna är renade från bland annat nickel, krom och mikroorganismer. Basprodukterna innehåller varken talk, olja, silikon, parfym, bismuth eller konserveringsmedel så som parabener – ämnen som kan orsaka klåda, utslag och allergiska reaktioner. Produkterna är även oorganiska och vattenfria vilket förhindrar bakteriebildning.
 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar