Uncategorized

‘PURPLE PERFECT’

‘Purple Perfect’

Lila var länge sen! En utav mina favorit färger. När jag var liten så fick jag och min syster välja färg på våra rum. Självklart valde jag Lila och det var ju ingen diskret Lila! Knall lila!

Kul fakta enligt Feng Shuin som jag hittade HÄR: “Den lila färgen förknippas med andlighet, auktoritet och grandiositet, lyxoch välstånd. Den leder till introspektion och meditativa tillstånd. Den kan användas i små mängder i sydöst, nord eller syd i vardagsrummet för att kunna attrahera pengarnas energi, men även för kontor och i meditationsrum. Den lila färgen kan balansera aktivitet och vila. Det sägs även att den här färgen mildrar smärtan vid skador, dvs. när man har ont.”

Vad hade du för färg på ditt rum?:)

/Purple was a long time ago! One of my favorite colors. When I was little, Me and my sister got to choose the color of our rooms. Obviously, I chose the color purple and there wasn’t a discreet one! Bright purple!

Fun facts according to Feng Shui that I found HERE: “The purple color is associated with spirituality, authority, and grandiosity, luxury and prosperity. It leads to introspection and meditative states. It can be used in small amounts in the southeast, north or south in the living room in order to attract money energy, but also for office and meditation room. the purple color can balance activity and rest. It is also said that this color mitigates the pain of an injury, ie. while in pain. “

What was the color of your room? 🙂


Feng Shui Lila Färg
Produkter jag har använt / Products I’ve used
Alla produkter är från Make Up Store / All products from Make Up Store

Eyes:

Micro shadow Pollution, Old Lace, Beetle & Ghetto

Eye dust Perfect & Fame

Cyber shadow Metallic Plum

Eye pencil Snowflake, Go Wild & Black

Lashes:

Eye lashes Doll (Cut)

Multi Lash Mascara

Eye Brows: 

Eye pencil Taupe & Tri brow color

Lips:
Concealer Eazy Cover Red
Lipstick Old Pink 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU