Uncategorized

CHANTARELLE SANDWICHES

Årets första Kantarell mackor! Det vattnas i munnen när jag tänker på hur gott det var! Jag brukar bara göra en enkel stuvning när jag gör kantarell mackor men den här gången tillsatte jag kantarell fond! Har ni inte testat den så måååste nu göra det! Min älskade vän Nathalie brukar bjuda mig på färsk pasta med svamp och då brukar hon också använda sig av denna! Smaskens! Ha en fin söndag kväll nu, jag själv ska bjuda min exotiska pojkvän på hedlig svensk tacos! 🙂

/The first chanterelle sandwiches this year! My mouth is watering when I think about how tasty they we! I usually just make a simple stew when I do chanterelle sandwiches but this time I added some chanterelle fund! If you haven’t tried it you just have to! My beloved friend Nathalie usually makes me some fresh pasta with mushrooms and then she adds this fund as well! So tasty!! Now have a nice Sunday evening, I will treat my exotic boyfriend with some traditional Swedish tacos tonight! 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU