Makeup & Beauty Products

YVES ROCHER SUMMER EDITION 2014 – LUMINELLE

Hm which one would you choose?

En ny spännande sommar kollektion är släppt hos Yves Rocher under namnet Luminelle! Färgerna går i ett medelhavs-tema och jag gillar verkligen kombinationen av färger där starkt möter sofistikerat! Ser så mycket fram emot att testa ögonprodukterna. Nagellacken har jag redan testat…varenda ett! 🙂 Du hittar alla produkter och mer information om Luminelle HÄR!

/An exciting new summer collection is released at Yves Rocher under the name Luminelle! The Colors have a Mediterranean theme and I really like the combination where strong colors meets sophisticated colors! Im looking so much forward to try the new eye products. The nail polish I’ve already tried … every single one of them! 🙂 You can find more information about Luminelle HERE!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU