Uncategorized

‘LUMINELLE’


Here is the Collection ‘Luminelle’ By Yves Rocher

Igår så visade jag ju upp Yves Roches nya kollektion här på bloggen och direkt när jag kom hem från jobbet fick jag äntligen tid till att testa runt! Resultatet ser ni ovan! Gillade färgkombinationen otroligt mycket! Ögonskuggan ger ett sådant fint lyster, speciellt den största guldiga färgen! Testade även att använda “kritorna” på läpparna och det funkade utmärkt med lite läppbalsam och glans. Den looken kommer ni få se längre fram;) 

/Yesterday I showed you the new collection by Yves Roche here on the blog and immediately when I got home from work, I finally got time to try it! The result you see above! Liked the color combination incredibly much! The eyeshadow gives such a nice glow, especially the largest golden color! Also tried to use the crayons on the lips and it worked fine with a little lip balm and gloss. That look you will see later on;)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

All products from Yves Rocher except for eyelashes

Ögon / Eyes

Eye pencil Bleu Roi
Eyeshadow Trio – Bleu fumé, Bronze, Beige doré
Waterproof Eye Pencil 01. Noir

Läppar / Lips

Gloss Rose Vif

Bas / Base
Bronzer Trio – Terre de soleil
300 Medium Concealer

Bryn / Eye Brows

Eyebrow Pencil 04. brun

Fransar / Eye lashes
Lashes Glamour By Ardell
Mascara Noir

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU