Uncategorized

‘IBIZA FLOWER BOMB’

När jag satte mig igår och gjorde den här makeupen så skulle det bli något Ibiza inspirerat tänkte jag…blev inte riktigt så haha. När jag tänker på Ibiza och ser människorna på gatorna och klubbarna här nere så är det allt annat än en Flower bomb haha. Det är neon, starka eyeliner streck i kombination med allt för mycket ögonskugga och väldigt starka läppstift. För att göra ibiza sminkningen lite mer classy inspirerades jag av blommorna och vattnet! Det är nog så jag tolkar Ibiza tillsammans med massor med lounge musik!

When I did this makeup yesterday I wanted to do a somewhat Ibiza inspired makeup. I was not even close to a Ibiza makeup when I was done haha. When I see the party people of Ibiza, seeing people on the streets and the clubs down here, it’s anything else but a flower bomb haha. It’s neon, strong eyeliners combined with too much eyeshadow and very strong lipstick. To make the ibiza makeup a little bit more classy I was inspired by the flowers and the water! That’s probably how I interpret Ibiza along with plenty of lounge music!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Cyber shadow Metallic Plum & Babydoll Make Up Store
Ombretto Eyeshadow No. 19 Wjcon
The Blue eyeshadow is from an unknown brand from asia unfortunately
Black Inliner from Yves Rocher

Läppar / Lips
Lipstick Hjortron Idun with a touch of Cyber shadow Babydoll Make up store

Rouge / Blush
Small touch of Sun powder Laguna Nars

Bryn / Eye Brows
Brow Pro Palette Co. Dark brown Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes
False lashes 136 Ardell

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU