Uncategorized

TRACY IRVE

Fick ett sådant fint mail härrom dagen utav en utav mina läsare som heter Linnéa! Linnéa och hennes bror bildar tillsammans gruppen Tracy Irve och kämpar för att slå igenom inom musiken och nyligen har de blivit signade för ett bolag i LA! Jag måste bara dela med mig utav en utav deras låtar då jag fullkomligt älskar Linnéas röst! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!

/Got such a nice email the other day from one of my followers named Linnea! Linnea and her brother are together building the music group, Tracy Irve and working hard to get in to the music industry. They just got signed for a record company in LA & I just have to share one of their songs because I absolutely love Linneas voice! Hope you like it as much as I do!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU