Uncategorized

MY CHILDHOOD SUMMER CABIN

Det här är bland det bästa jag vet! Att få komma hem till sin sommarstuga som man spenderade nästan hela sin barndom i. Igår blev det inte så uppdaterat på bloggen för vi reste ner till Oskarshamn och Figgeholm där vår stuga ligger. Där åt vi god mat med morföräldrarna, åkte båt och metade sent in på kvällen! Utan napp tyvärr! Njuter av helgen efter att ha jobbat som en galning hela veckan! 

/This is among the best things in life! To come home to my families summer cabin where I spent almost my entire childhood. Yesterday I didn’t really update my blog because we traveled down to Oskarshamn, Figeholm, where our cabin is. There, we ate good food with my grandparents, took a boat ride and did some fishing late into the evening! Without any luck, unfortunately! Enjoying the weekend after working like crazy all week!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU