Uncategorized

COLOR NAILS

Love these colors, especially the pink one without glitter!

Color No. 102-851

No. 102-847 

 

Här kommer ett tips på ett par snabbtorkande nagelack jag provar just nu! Dom är från Claudia Cosmetics och jag måste säga att dom är sjukt prisvänliga om man tänker på kvalitén! 19SEK! Det ni! Jag blev jätte kär i det Rosa lacket då det både blev en snygg och jämn finish samt att färgen blev jätte intensiv! Borsten var helt ok och väldigt lätt att måla med! 

 

På bilden har jag applicera 2 tunna lager rosa för jag märkte att lacket torkade mycket snabbare och slutresultatet blir bättre. Sedan toppade jag det med glitter lacket!  Nagelacken finns i 33 färger och rymmer 7,5ml. Du hittar de andra färgerna här-> Claudia.se

 

Pris 19kr

/Here’s a tip on a pair of quick drying nail polishes I have tried right now! They are from Claudia Cosmetics and I must say that they have a great price if you think about the quality! 19SEK! I really fell in love with the pink polish! It became a both sleek and smooth finish, and the color was really intense! The brush was quite ok and very easy to apply!

In the picture, I’ve applied two thin coats of the pink color because I noticed that the polish dried very quickly when I did that, and the end result was so much better. Then I topped it with a glitter polish! The nail polishes are available in 33 colors and contains 7.5ml. You’ll find the other colors here-> 
Claudia.se

Price 19SEK

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU