Uncategorized

‘NICELY TOUCHED’

Ni vet redan att jag brukar tipsa om E.L.F produkter till er som vill experimentera men ändå inte vill lägga massvis med pengar på smink! Den här looken kostar inte många kronor kan jag lova! Älskar tonerna på sminket ovan då de är både höstiga och trendiga just nu! Produkterna går att beställa på ELF’S hemsida eyeslipsface!

/You already know that I like to tell you about ELF products for those who wants to experiment but still dont want to put a lot of money on makeup! This look does not cost so much money, I can promise you that! I Love these shades on the makeup above, perfect for autumn and trendy! The products can be ordered on ELF’S website eyeslipsface!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

100 PIECE EYESHADOW PALETTE

BAKED EYESHADOW PALETTE

PRECISION LIQUID EYELINER – BLACK

KOHL EYELINER

Läppar / Lips
MINERAL LIPSTICK
MINERAL LIP LINER ROSE

Rouge / Blush

CONTOURING BLUSH & BRONZING POWDER ANTIGUA

Bryn / Eye Brows
STUDIO EYEBROW KIT

Fransar / Eye lashes
DRAMATIC LASH KIT
MINERAL INFUSED MASCARA

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU