Uncategorized

BIG INSPIRATION SOURCE!

Hur glad blev jag när det dök upp en hälsning från en utav mina inspirationskällor, Mia Törnblom, i brevlådan! Jag har följt henne så länge jag kan minnas, läst nästan alla hennes böcker och gått på många av hennes föreläsningar. I höstas fick jag äran att jobba med henne i samband med en turné med 4Good! Nu är det dags att ta tag i nästa läsning, “Hur svårt kan det vara”?:)

Tack älskade fina Mia för boken! Ser så mycket fram emot att läsa den! Fortsätt sprid din kunskap och glädje, du gör underverk!<3

/How happy did I get when this beauty popped up in my mailbox today with a personal note from one of my biggest sources of inspiration, Mia Törnblom! I’ve followed her as long as I can remember, read almost all her books and seen many of her lectures. Last fall I had the honor to work with her during a tour with 4Good!

Thank you dear Mia for the book! Looking so much forward to reading it! Continue to spread your knowledge and joy, you make wonders! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU