Uncategorized

‘BLACK GRAPE’

Black Grape!

Här kommer en repost av min ‘Black Grape’ som jag gjorde förra hösten! Detta är verkligen en utav mina favorit sminkningar någonsin. En otroligt fin höstlook som passar de flesta men som verkligen gör magi på ett par blå/gröna ögon. 

Som ni ser på bilderna har jag gjort precis tvärt om när det kommer till den mörka skuggningen. I vanliga fall brukar man försöka bredda ögonen med hjälp utav mörkare färger i yttre vrån men i det här fallet har jag lagt mörkt i den inre vrån för att få ögonen att sitta tätare och bli mer mystiska. Har man väldigt tätt sittande ögon skulle jag dock fortsätta att lägga mörkt i yttre vrån för att få en så pass bra makeup som möjligt. Annars tycker jag verkligen att du ska testa denna teknik! Så snyggt! 

/Here´s a repost of my ‘Black Grape’. It is truly one of my favorite makeups ever. An incredibly nice autumn look that fit most of us but which really make magic on a pair of blue / green eyes.

As you can see in the pictures, I have done the exact opposite when it comes to where I’ve put the dark shadow. Normally you basically trying to widen eyes with the help of darker colors in the outer corner but in this case I have added dark shadow in the inner corner of the eyes to make them look closer to each other and become more mysterious. If you have very close-set eyes, I would continue to lay dark eye shadow in the outer corner to get such a good makeup as possible. Otherwise, I really think you should try this technique! So neat!

Produkter jag har använt / Products used 

Cyber shadow Rumble (Wine) – Make Up Store (Mus)
Black Eyeshadow & one wine colored shadow (Sorry have no name) – Palette Block buster Sephora
Black Eye pencil – Isadora
Micro shadow White as High lighter – Mus
Eye pencil Taupe for brows – Mus
Mascara Midnight Black – Apolosophy

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU