Makeup & Beauty ProductsResor

MAC HYSTERIA

 


Loads of new colors are now living in my freelance bag

Ja, så här kan det gå när man spenderar för mycket tid inne i en Mac butik. Det här är egentligen bara hälften av det jag köpte när jag var i Miami! Galet men otroligt roligt! Jag har ju liksom blivit “uppväxt” med Make Up Store Produkter (som jag älskar) och då blir det liksom inte lika naturligt att köpa massa mac då de påmint om varandra. Vissa saker hittar man däremot som inte det andra märket har osv.

När jag var i Miami passade jag på att handla upp mig då Mac produkterna i Usa är ca 50 % billigare än i Sverige! Är stört förtjust i mina nya paletter! Lycka!

/Yeah, so here’s what happens when you spend too much time inside a Mac store. This is really only half of what I bought when I was in Miami! Crazy but incredibly fun! I’ve kind of been “grown up” with Make Up Store products (which I love) and It wasn’t really  natural to buy loads of mac products at that time due to that hey reminded off each other. Now I like to mix from both brands!

When I was in Miami I took the opportunity to procure me when Mac products in the United States is about 50% cheaper than in Sweden! I really love my new palettes! So happy!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU