Uncategorized

GOT A FLOWER BOMB IN MY MAIL

*Press kit

ACO, det svenska hudvårdsmärket, är ett sådant där märke som jag speciellt kommer ihåg från min barndom. Det är någonting med doften som etsat sig fast. I år firar märket 75 år i hudvårds branschen och med detta släpps två nya Limited edition produkter!

Denna gång är det en duschkräm och en hudlotion med doften apelsinblomma/kakaosmör!  Gillade främst bodylotion då den gav en jätte mjuk känsla, sjönk in fort och hade en fräsch doft! Duschkrämen luktade gott men gav en lite strävare känsla efter sig så den var jag inte lika nöjd med! Ett stort Grattis till ACO i alla fall!<3

/ACO, the Swedish skincare brand, is one of those brands that I particularly remember from my childhood. There’s something about the smell that I remember. This year the’ve been in the skincare industry for 75 year and with that they celebrate by releasing two new limited edition products!

This time it’s a shower gel and a body lotion with a orange blossom and cocoa butter smell! I liked the body lotion as it gave a very soft feeling, dried very fast and had a fresh scent! The shower cream gave a little rougher feeling so it wasn’t as I imagined but it smelled really good! However, a big congratulations to ACO! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU