Uncategorized

TRESEMMÉ GOES BANGS

Igår var jag och min vän Minna på ett TRESemmé Event som Salong Bangs anordnade tillsammans med Devote! Mycket trevligt och perfekt innan kvällens festligheter!:) Tresemmé lanserar nämligen nya produkter, 7 Day Smooth System, som ska ge ett mjukt och slätt hår i upp till 7 dagar!

Kvällen bjöd på massa bra tips som kan vara bra att tänka på om man ska lyckas göra detta hemma och verkligen få det att bli bra! Självklart måste jag dela med mig av de tipsen! Om du kikar ovan så ser du fotona med de 3 stegen. Enligt Marre är knepet att verkligen jobba in produkterna i håret.

*Först av allt ska du använda dig utav Schampot och balsamet, jobba in det ordentligt och skölj sedan av!
*Handdukstorka håret, dela upp det i sektioner och applicera sedan Heat activated treatment lotion.
*Föntorka håret.

Nu till knepet! Produkten ska plattångas in 3ggr! Platta håret en första gång, en andra gång och sedan om du vill ha en lock får du göra den på det tredje steget! På så sätt kommer det verkligen sitta. Verkar lite meckigt och omständigt MEN jag ska testa

 

Upp till bevis om produkterna verkligen gör jobbet! 🙂

/Yesterday me and my friend Minna visit the TRESemmé Event at Salon Bangs organized by Devote! Very nice! Tresemmé is launching new products, 7 Day Smooth System, which will provide a soft and smooth hair for up to 7 days!

According to Marre, the owner of the salon, the trick to really suceed with this hair system is to really work the products into the hair.

* First of all, use the shampoo and the conditioner, work it thoroughly, then rinse off!
* Towel dry the hair, divide it into sections and then apply Heat activated treatment lotion.
* Blow dry your hair.

Now to the trick, you can see the photos with the 3 steps above! The product should be straightened into the hair with a flat iron 3 times! Flat the hair a first time, a second time and then if you want to have a curl, do it on the third step! This way it will really sit.

Seems a bit tricky and tedious BUT I’ll try it.  Lets see if it works:)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU