Lash Out means loads of lashes! Fake or natural doesn’t matter, just Lash Out!

Pic borrowed from Harpers bazaar

Pic borrowed from Harpers bazaar

Pic borrowed from Fashionisers.com

Nu är det redan Onsdag! Som ni kanske sett skrev jag en artikel om de 5 största makeup trenderna i höst på Devotes framsida. Varje dag den här veckan går jag därför igenom alla trenderna lite mer detaljerat än i artikeln. Jag till och med tjuvstartade liet förra veckan. Klicka in HÄR så ser ni alla trenderna.

Idag skriver jag lite mer om “Lash out” trenden som blivit en stor hit! Detta innebär mycket fransar och lite makeup. Ingen är gladare än jag de där dagarna då tiden på morgonen inte alltid räcker till! Tjocka fransar och du är tyyyp klar. Däremot är jag inte lika imponerad av trenden att verkligen få till spindelfransar, alltså få till fransarna så klumpigt man bara kan. Haha ja det är faktiskt trendigt just nu och det har använts flitigt på både kändisar och på catwalken. Nej tack till den trenden!

Har du inte de där böljande fransarna som man “ska ha”? Jag har dom definitivt inte! Använd då lösfransar för att få till looken!

Tips på bra lösfransar som ser naturliga ut? Jag gillar Miss från Make up store, pris 89 Sek, eller styckfransar Dura lash från Ardell, pris 69 Sek!

Tips på bra mascara om du vill få till detta? Flashing Volume från Isadora är grym! Du kan få super långa fransar jätte separerat! 149 Sek på Åhlens eller Kicks!

/One of the trends during Fall14 is to really focus on your lashes! Fake or natural doesn’t matter! Just lash it!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar