This time I choosed a darker color than I normally use! In case I want it lighter I will just mix it with my previous color thats a little bit lighter than I am right now!

Tänkte att jag skulle påminna er om det här fantastiska märke som jag hittade för nästan precis ett år sedan, Peter Thomas Roth! Jag varvar lite olika foundations från vecka till vecka, framför allt olika varianter av CC Foundation! Älskar när det blir tunt men täckande! Den här basen stormtrivs jag med och jag har varit den ganska trogen måste jag säga trots att jag testar runt en hel del.

Nu har de även släppt en CC Concealer(!) Jag själv har aldrig hört talas om att det finns CC concealer också haha men det är kanske jag som totalt missat det! Ska bli så kul att testa om den är lika bra som min foundation!

Priser? Ordinarie priser ligger runt 400:- MEN du kan hitta betydligt billigare på nätet! Puss

/One of the best CC Foundations I’ve tried so far! The CC concealer is brand new and Im so excited to try it! Want more info? Don’t forget to press the translation button to the right on my page!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar