Uncategorized

DO YOU RECOGNIZE ME?

Hallo Sugar Skull!

Mathilda & Alicia Sty13b created my look for the Halloween day at School!

Done! You did a great job, girls!

Close up!

My friend & boss Maria became a vampire! Here you see me before the wig haha!

Cornelia & Moa Sty13A woke up so early to create these amazing Halloween looks!

Hairdresser & teacher, Charles became an alien!

Olivia Sty13A created this gorgeous look! It inspired me for this week so I will maybe do my own version during the week!

I fredags var det dags att fira Halloween på Plusgymnasiet i Stockholm. Jag jobbar ju nämligen som stylistlärare där två dagar i veckan och eleverna skulle på höstlov den här veckan så vi passade på att smyg fira lite. Jag tycker det är så inspirerande att se elevernas hunger efter att utvecklas. Jag blev både glad och stolt över deras engagemang för att se så hemska ut som möjligt och shit så tidigt en del gått upp för att fixa till sig!

Jag själv föll offer för att bli sminkad i en klassisk “Sugar Skull” som det så fint heter utav Matilda och Alicia. De var så duktiga och de lyckades verkligen få mig oigenkännbar! Ingen, absolut ingen kände igen mig! Det var första gången jag var en “socker skalle” så det blev väldigt lyckat måste jag säga haha. Halloween veckan fortsätter…

/Got a Sugar skull makeup made by my students at the school I work for! They were so creative! Translate the text in your language for reading the text, push the button at the right!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU