Makeup & Beauty Products

LAST MINUTE MAKEUP TRICKS FOR HALLOWEEN

I helgen är det dags för Halloween! Har du fixat outfiten eller har du någon plan för makeupen? Medan somliga utav er har planerat kläder och smink i flera veckor finns det andra som kör mer på en sista minuten quick fix. Ska du iväg på fest eller behöver inspiration? Förra veckan skrev jag en artikel för Devote med lite tips om vad man kan göra! Om du missat den så kommer den här!

/If you need some last minute Halloween tricks you should definitely click on the translate button I have to the right on my blog (the goole sign underneath my profile) then you will be able to read the whole text in your language!

Skönhetssmink med synvillor
Tittar man runt på nätet så kan man hitta många roliga makeuper som skapar synvillor. Utdragna munnar, större ögon än normalt och förhöjda ögonbryn. Den här makeupen ovan är gjord med hjälp utav lite fetare smink som går att köpa bland annat på Butterick’s eller på de flesta leksaksbutiker.  Här gäller det att jobba med kontraster, därför är linjerna runt makeupen något hårdare än i en vanlig makeup!

Vampyrig skönhet
För dig som inte riktigt vill spöka ut dig utan hålla dig till en party make så är vampyr-looken inte så dum! Tack vare Twilight och True Blood, blev vampyr trenden riktigt stor och den funkar alltid på Halloween. Gör en rejäl festmakeup, tex ett par sotade ögon med ett par blodröda läppar. Använd sedan en ljusare och mer täckande foundation än du brukar ha och pudra massor så att det sitter! Sedan är det bara att dra på sig den lilla svarta och komplettera med några accessoarer!

Små detaljer kan göra jobbet

Vill du spexa till din snygga sotning och göra den mer “Halloweenig” kan du använda dig utav fler röda nyanser. Ta till exempel en rödaktig eller lila ögonskugga som du skuggar ut runt din svarta sotning för att få en tröttare look eller använd en röd kajalpenna på vattenlinjen i stället för en svart. Sist men inte minst använd dig utav fake blod i massor!

Glöm inte Naglarna
De kan nämligen vara pricken över i:et! De här “vampyr naglarna” ovan är super lätta att göra och drar verkligen till sig uppmärksamhet! Det du behöver för att återskapa dem är två nagellack, ett rött och ett hudtonat!  Du behöver också någonting spetsigt som du kan skrapa med och sedan lite fake blod!

Så här gör du:
1. Måla ett lager utav det röda nagellacket. Låt det bara halvtorka!
2. Måla sedan ett tjockare lager utav den hudtonade färgen uppe på. Se till att inte måla det hela vägen ut, utan låt det röda lacket synas i kanterna! Låt det bara halvtorka.
3. Skrapa nu upp lite utav färgen med någonting spetsigt, gärna så att lite utav din riktiga nagel syns!
4. Applicera sedan lite utav fake blodet för att få fram effekten ytterligare!

 

Vill du lära dig dem här makeuperna steg för steg? Gå då in och kika under fliken Tutorial! 

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU