Uncategorized

DEMI WISPIES PLUM

Perfect to bring out more green in your eyes!

Under Halloween veckan så gjorde jag en lite annorlunda sminkning i lila då jag hade “klöst bort” huden under ögat! Här får ni se hur makeupen såg ut innan special effekten gjordes! Lägg märke till de lila fransarna. Jag köpte dom när jag var i USA men de finns på Kicks i Sverige om inte jag minns fel! Dessa heter Demi Wispies Plum och går åt lila!

Jag hade en sådan himla tur med ljuset den dagen så ögonen nästan lyser grönt och färgen på fransarna kommer verkligen fram! Fransarna är väldigt diskreta men ger verkligen effekt om man har mer grönt ögon. Har man hasselfärgade eller bruna ögon passar de också jätte bra! Jag gillar dom skarpt. Gör ni?

/If you have gren, hazel or brown eyes I will stongly recommend you to check out these lashes from Ardell! They are called Demi Wispies Plum! Love them!

 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eyeliner That’s where I draw the line Eyeko
Eyeshadow Swish, Dazzle light & Star Violet Mac
Eye pencil Violet Storm & GO WILDMake up Store

Fransar / Eye lashes
Lashes Demi Wispies Plum Ardell

Bas / Base
Foundationcolor blush beige Exuviance
Concealer Tarte
Pressed Mineral foundation warm Tan Colorscience

Bryn / Eye Brows

Brow wiz Taupe Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU