Uncategorized

PINK AND RED


Pink and red together, is that Yay or nay?

Idag har jag spenderat hela dagen med en utav mina läsare, Johanna. Hon driver en hudvårds salong i Lidköping och bestämde sig för att gå en makeupkurs hos mig under en dag för att få inspiration till att sminka mer i arbetet. Vi har gått igenom allt från baser, contouring, rouge, dagmakeup, festmakeup och massa massa mer. Hur kul som helst!

Ser fram emot veckan. Makeup temat kommer att gå i rött och rosa tror jag. Tycker ni om när man blandar de färgerna? En del hatar verkligen den kombinationen men jag tycker att det kan vara ganska coolt! Vi får se vad ni tycker i veckan;) Ha en fin kväll

/Spent the whole day with one of my readers, Johanna, teaching her almost everything I know about makeup:) She booked my for a full Day course and we had so much fun!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU