Uncategorized

TODAY’S RED DETAILS

Röda Detaljer. Bläddrade igenom Daisy Beauty’s tidning för första gången på väldigt länge, skön läsning behöver vi alla. Brukar ni ha tid för att bläddra i tidningar? Alltså jag älskar att läsa tidningar men jag finner ju ingen tid för det! Måste bli bättre på det där.

Idag har jag planerat lite blogginlägg och testat lite nya produkter. På bilden ser ni tex ett utav Oriflames The One lack som heter Red sky at night vilket var ruggigt snyggt på! Sedan har vi Revlons fina Barcelona Nights glans! Smokey Eye Shadows Palette från Viva La Diva är sjukt söt. Sen har vi klassikern som kommer fram varje höst Eight Hour Cream från Elizabeth Arden.

/Red Details for today is Oriflames The One nail polish Red sky at night, Barcelona Nights  by Revlon, Smokey Eye Shadows Palette by Viva La Diva & Eight Hour Cream from Elizabeth Arden.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU