Uncategorized

‘BRONZED DECEMBER’

 

Nu är det December och 23 dagar fram till julafton! Så nu blir det fokus på glitter, glamour och allt som hör festligheterna till! Först ut kommer en bronzig look som jag gjort med hjälp utav Viva La Divas nyheter. De har fått så fina paletter och kvalitén är så mycket bättre än de var förr! Jag kommer visa alla nya paletterna i veckan! Hoppas ni gillar steg för steg fotot nedan! Kram

/Now it is December and 23 days until Christmas Eve! So now it will focus on the glitz, glamor and everything related to the festivities! First up, a bronzed look that I made with the help of Viva La Divas new palettes. They have been creating so many nice palettes and the quality is so much better than they were before! I will show you all the new palettes during the week! Hope you like the step by step photo below! XO

Book of beauty: Chapter one Eyes 259Kr but then it includes a eye brow palette as well. See the whole kit HERE

Steg För Steg:

1. Börja med att applicera färgen Lustrous på hela locket och sedan färgen Mysterious i globen. Båda färgerna finns i paletten.

2. Fortsätt sedan att lägga Mysterious under ögat längs med hela franskanten.

3. Vill du göra makeupen något mörkare kan du använda dig utav färgen Magic från paletten. Lägg den i ögats yttrevrå.

4. Applicera en eyeliner längs med franskanten. Jag har använt Make Up Stores Svarta Liquid Eyeliner pen.

5. Avsluta looken med att applicera en svart kajalpenna på vattenlinjen och lägg sedan mascara! Jag har använt en svart kajal från Claudia och sedan Mascaran Bold Lacquer från Revlon Jag har efter det även lagt ett par lösögonfransar från Eylure från kitet New York. 

Lycka till!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU