Dagens look sätter fokus på ögonen men har trots det en ganska utmanande läppfärg (mer om dom i eftermiddag)! Bling blinget i ögonvrån måste jag bara hylla lite extra alltså! Jag nämnde för några inlägg sedan att jag så gärna ville införskaffa mig en ny produkt från Paris Berlin. Check! I den här sminkningen har jag äntligen fått testa deras diamant puder i ögonvrån! Det var så jädrans snyggt…

..och hur snygga är inte de här lösfransarna från Make Up Store? Jag använder alltid dom när jag ska i väg på något extra! Känns som om jag har gjort en liknande look med ögonskuggorna innan men med mindre fokus på läpparna. Äsch, jag älskar resultatet iaf och det är en makeup som är ganska neutral i färgerna som de flesta kan bära! Hoppas ni gillar den!

/For english-> Press the translation button to the right on this page!

 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Hd Eye Primer Nyx
Eye pencil Ultra Blue Flormar
Le poudre Diamant Paris Berlin
Grey Eye shadow from my Old Blockbuster palette from Sephora
Microshadow White Make up store

Fransar / Eye lashes

It’s Real Mascara Benefit
False lashes Glamour Make Up Store

Bryn / Eye Brows
Perfect eyebrow pen Auburn + Dark chocolate Brow pro Palette Anastasia Beverly hills

Läppar / Lips
LUSCIOUS CREAM LIPSTICK 524 Kiko
Eye pencil Dusty Smoke Make up store

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar