Uncategorized

INTERVIEW WITH BETTER BLOGGERS

Igår träffade jag på stört sköna Linda Hörnfeldt (LaLinda.se) som är grundare till Betterbloggers.se Detta är ett branschnätverk för bloggare. Jag älskar att detta har startats! Här hittar du tips för dig som precis börjat blogga, regler och verktyg för att växa fort och diskussioner om vad som är bra och mindre bra. För i slut ändan handlar ju inte bara bloggning om glamour och goodie bags!

Vi spelade tillsammans in en podcast där Linda intervjuade mig om min blogg. Vii diskuterade även marknadsföring och hur man hanterar “blogg stressen” som dagligen hänger över en. Det blir en intressant intervju! Jag hojtar till så fort den finns på deras hemsida! Kram

/Yesterday I got interviewed by Linda Hörnfedt about my blog! I will let you now when it will be available at her website Betterbloggers.se 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU