Uncategorized

STYLE TO GO

Hur smidig är inte denna lilla filur som slinkit in i sminkrummet? Jag som reser ganska ofta behövde verkligen en sån här! Jag lämnar nämligen alltid min plattång hemma när jag reser på korta weekends just för att det alltid tar så mycket plats i väskan.
Plattången är designad så att du både kan platta och locka håret om du kniper ihop tången. Smart eller hur?

I reseserien Style To Go som den nya serien heter från Bosch ingår förutom plattången en liten fön och en varmluftsborste (jag skulle behöva hel kitet haha).

Fördelen? Jag slipper ta med mig en stor plattång och en locktång. Jag fullkomligt älskar att den är i miniformat men fortfarande plattar bra!

Nackdelen? Locktången funkar dessvärre inte så bra utan jag fick hjälpa lockarna en aning med hjälp utav plattången!

Produkten finns att köpa på Mediamarkt och priset ligger på ca 229 kr.

/Found a two in one product thats extra kindly when it comes to traveling! Iron your hair flat and curls it if you want. I love that its a mini size but the curler didnt work so good on me unfortunatelly. I had to use th eflat ironing to curl it perfectly!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU