Uncategorized

FEATURED IN: PODCAST FOR BETTER BLOGGERS

Idag är det lördag och jag ligger just nu och latar mig i sängen..i Milano. Tog ett riktigt segt flyg från skavsta igår! Förseningar och dålig service. Pust..varje gång jag flyger Ryan Air så lovar jag mig själv att ALDRIG flyga med dom igen.. att jag aldrig lär mig.

I vilket fall så finns det roligare saker att prata om! Som att tex att BetterBloggers intervjun jag gjorde i form utav en Podcast nu ligger uppe på deras hemsida samt på itunes! I podcasten får ni lyssna på hur jag uppfattar bloggvärlden och hur jag byggt upp min Instagram och min blogg under året som nybörjare!


LYSSNA PÅ INTERVJUN HÄR!

/Laying in the bed in Milano and enjoying the weekend. Had a really long trip yesterday to Milano, travelling with Ryan Air. I really hate that company! Delayed and bas service! I promise my self every time that I will stop travelling with them! I never learn!

However there is more fun stuff to talk about! Like this new podcast me and BetterBloggers did a while ago. Unfortunately its in Swedish but in the podcast I’m talking about my experience within the blog world:)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU