Uncategorized

5 SHOPS I RECOMMEND IN MILANO

Ni som följt mig ett tag vet att jag verkligen är en periodare när det kommer till shopping. Jag handlar inte särskilt ofta men när jag väl är på humör så kan jag brassa på ganska rejält haha. Det hjälper inte att ha en pojkvän som älskar shopping mer än någonsin..el jo kanske lite haha då det är han som hittar 60% av det jag köper. Jorå, stil har han minsann;)

Jag ska ge er tips på mina 5 favorit affärer i Milano som jag alltid kollar när jag är här! De flesta ligger på Via Torino vilket är den mest kända shoppinggatan inne i stan. Då Rean är i fullgång i Milano så blev det en hel del köp igår. Hatar rea i vanliga fall men skor är bla något jag verkligen riktar in mig på så fort det är rea i Milano.

/I will give you 5 shopping tips for Milano! Because this weekend I’ve really spent some time shopping..all though I’m not so much into it. If you want to read about what I bougth you can press the translation button to the right:) 

5 Shopping tips

1. Rinscimento – Favorit butiken där du hittar allt från ursnygga klänningar, kavajer och lite finare plagg. Handlade min nyårsklänning där bla.

2. Guess – Butikerna kan du ju hitta varstans i världen men jag gillar den som ligger här nere. Fyndade tröjan som jag har på mig ovan på rean för en ganska skaplig peng. Tuffare plagg med stil! (Via Torino 34)

3. Passi – Skobutik där du bara kan gå och plocka par efter par..allt är snyggt! Boots i mängder i äkta läder för skapliga priser! Du kommer hitta massa med billiga skobutiker i Milano men de som är fullsmockade är de med bäst rykte..som den här butiken! (Via Torino 53)

4. Pimkie – Den här butiken kan verkligen vara skit dålig eller super bra. Jag har hittat lite hattar och accessoarer här men har man tur kan man hitta lite toppar och bra leggings. Priserna ligger i samma klass som Hm & Vero Moda.
(Via Torino 23)

5. Contigo – Skobutik som ligger ett stenkast från den stora katedralen. Bra service och sjukt snygga skor! Klassiska boots och högre klackar! (Via Petro All’ Orto 7)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU