Uncategorized

‘OUTSIDE YOUR COMFORT ZONE’

Torsdags inspirationen den här veckan heter ‘Outside your comfort zone’. Varför? Jo, för att så många väljer att köra samma sminkning varje dag (vilket så klart funkar utmärkt) utan att våga testa något nytt. I den här makeupen vill jag bara visa vad man kan göra med lite färg för att bryta mönster. I stället för en svart kajal kanske du kan testa en brun? Istället för en brun kajal kanske du kan testa en lila…

…Kombinationerna är oändliga och med denna post utmanar jag dig till att testa något nytt:)

Till den här makeupen har jag passat på att testa Wet N Wilds nya skuggor, Coloricon eyeshadow palettes. Helt ok om du frågar mig. Liiite torra i konsistensen men använder du en primer under så funkar de fint! Gillar du paletterna så finns de till försäljning hos Eleven.se (länkarna hittar ni nedan).

Du hittar bla Comfort Zone  HÄR! och den ligger på 89:- vilket inte är så illa!

Puss och kram


/Thursday inspiration for this week is the look ‘Outside your comfort zone’. Why? Well, because so many people choose to do the same make-up look every day (which of course works great) without daring to try something new. In this makeup I just want to show what you can do with a bit of color to break the pattern. Instead of a black eyeliner maybe you can try a brown one? Instead of a brown eyeliner maybe you can try a purple …

… The combinations are endless and with this post, I challenge you to try something new 🙂

For this makeup I have taken the opportunity to try Wet N Wild’s new shadows, Color Icon Eyeshadow palettes. Quite ok if you ask me. A little dry in texture but use a primer before & It will work fine! 

Produkter jag använt / Products Used
(För att köpa produkten, klicka på länkarna nedan)

Bas / Base
Sheer and Perfect Foundation I40 Shiseido
Sheer eye zone corrector 104 (Concealer) Shiseido
After Glow PürMinerals

Ögon / Eyes
Hd Eyeprimer Nyx

Matte eyeshadow Chiffon Face
Eye dust Reality Face
Comfort Zone Palette Wet N’ Wild
Cool as Cucumber Wet N’ Wild
Glitter Sparkles Bling Bling Moyana Corigan

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow Wizz Taupe & Dark Brow brow pro palette  

Läppar / Lips
Lip gloss no 3 Face

Naglar / Nails
French pink Face

 

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU