Nu ska ni få lite bra tips när det kommer till foundation…för jag har hittat två grymma baser!!! De är riktigt as goa att jobba med och de är täckande så in i norden…och dryga!  Måste bara visa upp dessa för er! perfekt för de som frilansar men även bra tips för den som söker täckande baser som ser naturliga ut!



Tried two new foundations that I really love to work with! They are awesome when it comes to good cover AND they are long lasting! Press the translation button to get to know more about them, you´ll find it to the right on my page!

Longwear Blur Foundation, Lumene Pris: 159 Kr

Krämig/skummig formula som ger huden en härlig, sammetslen finish. Den här blur-effekten de har kommit på skapas av en ny silikonteknologi som gör att huden ser extremt jämn ut. Det funkar och den håller vad den lovar!

Den är egentligen halv täckande/halv matt finish men jag gjorde en visning där alla modellerna fick den här och det satt som berget och gav tunna och täckande baser! Älskar! Prisvärd foundation som man kan “slösa” när man jobbar.

Dessutom har den hjortronextrakt och SPF 15 som vårdar och skyddar. Helt Oparfymerad. Produkten hittar du bla på Kicks!

All day Luminous Weightless Foundation, Nars Pris: Runt 400 Kr

Jesus amalia vilken foundation! Den här gav mig en riktig wow-upplevelse härrom dagen när jag testade runt och jag måste säga att detta är en utav de bästa foundations jag har testat.

Låt dig inte luras av namnet då den innehåller ordet Luminous (shimmer). Detta har en tendens att skrämma bort den med lite oljigare hy men denna foundation innehåller inget shimmer och passar bra för alla hudtyper. Har du därremot torr hy (som jag) så kan jag rekommendera att lägga en primer under då den här foundation är heltäckande!

Den är super super dryg så du behöver maximal en halv klick utav den och den ger som sagt ett riktigt heltäckande resultat! Det bästa av allt är att det n sitter hela dagen och när det är dags att tvätta av den så ser den lika fin ut som den gjorde på morgonen!

Produkten finns att få tag i på Sephora och den kommer i 20 (!) olika nyanser under våren 2015 (rätta mig om jag har fel)! Jag testade färgen Medium Punjab!

 

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar