Uncategorized

TRYING TO GET WELL

Jaha, så var det dags för min årliga sjukvecka:( Jag hatar att vara sjuk! Halsen, öronen och 0 energi! Nu gäller det bara att vila och preppa sig själv i massor!! En kur som ja alltid dricker tonvis utav när jag är sjuk är varmt ingefärste med citron och honung. 

Varför?

Jo, för Ingefära gör dig frisk – Så fort du börjar känna dig sjuk, proppa i dig ingefära! Ingefäran förhindrar och lindrar förkylning och innehåller massa antioxidanter. En annan bra sak med ingefäran är att den verkar anti-inflammatoriskt. Det bästa är om du regelbundet äter det tillsammans med maten.  man kan göra smoothie, juice, soppa och te med ingefära eller riv det bara över maten.

Honung är alltid bra! Det har en förmåga att läka sår, lindrar vid halsont och tar kål på alla de där jäkla bakterierna. 

Något som verkligen ökar ditt immunförsvar är Citron. De innehåller mycket C-vitamin, vilket är bra för att bekämpa förkylningar. 

Varmt Ingefärste med citron och honung:

  • Koka upp vatten på spisen
  • Hyvla i några bitar med ingefära och lägg i 2 bitar citronskal
  • Låt koka tills vattnet blir gult
  • Häll av vattnet i en kopp och tillsätt 2 skedar med honung och en skvätt pressad citronsaft!

    Drick i massor!!

 

Nu ska jag krypa ner i sängen igen! Ni som är sjuka där ute… Krya på er!I hate to be sick! Trying to get well by drinking tea with lemon, ginger and honey. Best cure ever! Please press the translation button to the right on my page to get the full recipe! Take care out there! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU