Uncategorized

PARTY MAKE INSPO

Hej på er vackra människor. Så här pigg som på bilderna ovan ser jag inte ut idag haha! Hade en grym gårdag från 06.30-20.30 då jag var med och gjorde Make Up Stores Pressvisning för sommaren 2015. Gisses så kul det är med visningar..det skriver jag varje gång jag gjort dom men det var sjukt kul igår med ett riktigt bra team.

Därför blir det idag en välförtjänt repost då jag prioriterade att gå till sängs bums igår kväll när jag kom hem. För idag är det nya utmaningar igen! Jag älskar mitt jobb!

I Looken ovan sätter jag fokus på ögonen men har trots det en ganska utmanande läppfärg! Det var så jädrans snyggt till…och hur snygga är inte de här lösfransarna från Make Up Store? Jag använder alltid dom när jag ska i väg på något extra! 


God morning all you beautiful people! Today I decided to post a well deserved repost…why? Yesterday I worked from 06.30 am-8.30 pm on Make Up Stores press events for Summer 2015. So I really prioritised some sleep last night. It was amazing though and I will post all the pictures later today. Enjoy this beautiful wednesday! Xo Xo

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
I´m so sorry I totally forgot what I used!

Ögon / Eyes
Hd Eye Primer Nyx
Eye pencil Ultra Blue Flormar
Le poudre Diamant Paris Berlin
Grey Eye shadow from my Old Blockbuster palette from Sephora
Microshadow White Make up store

Fransar / Eye lashes

It’s Real Mascara Benefit

False lashes Glamour Make Up Store

Bryn / Eye Brows

Perfect eyebrow pen Auburn Dark chocolate Brow pro Palette Anastasia Beverly hills

Läppar / Lips
LUSCIOUS CREAM LIPSTICK 524 Kiko
Eye pencil Dusty Smoke Make up store

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU