Uncategorized

BACKSTAGE: MUSIC VIDEO WITH MARIETTE

Här kommer lite backstage bilder från onsdagens jobb då jag gjorde make och hår på vackra Mariette! Vi spelade nämligen in henne musikvideo till låten “Don’t stop believing” som kom 3:a i Melodifestivalen. Hon har sådan jäkla pipa alltså och sicken härlig personlighet! Jag nämnde ju tidigare här på bloggen att jag alltid får sminka Mariette typ 2 gånger när vi jobbar. Varför? Jo, vi skrattar så mycket så att första omgången alltid försvinner. Haha!

Videon kommer bli så häftig! Kan inte avslöja för mycket men kan iaf visa er att det ingick allt från fejk snö, glitter, fjädrar och annat smått och gott! Självklart använde vi en vindmaskin också! Nu kan jag inte säga mer…ni får vänta tills jag postar resultatet. Så stay tunned!!

Tills dess får ni hålla koll på Mariette’s sidor i fall hon lägger ut något innan mig! Du hittar henne på hennes hemsida HÄR och på Instagram heter hon @marietteofficial

Nu drar jag till Malmö på jobb i helgen! Berättar mer i morgon! Puss och kram 


Sorry, babes. Didn’t have time to translate this post today. Please press the translation button to the right on my page to get the full text in your language.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU