Uncategorized

LIPSTICK DUO ADVENTURE

Här har vi läppstiftet som jag använde mig flitigt utav på Make Up Store´s pressvisning för några veckor sedan! Jag hade även på mig det i gårdagens look då jag pushade er om att dricka mer vatten;)

Duo lipstick innebär alltså att du har ett läppstift men i mitten utav det får du en extra färg. I färgen Adventure som jag jobbat mycket med har du egentligen en high light. På bilden har jag bara smetat på stiftet men är du noga så kan du verkligen få till en riktigt snygg 3D känsla på läpparna! Läppstiftet finns att inhandla i deras butiker och ligger på runt 165 kr om jag inte minns fel!


Here you have a lipstick that I used frequently at Make Up Store’s press event a few weeks ago! Duo lipstick means that you have a lipstick but in the middle you get an extra color.

The color Adventure, as I worked a lot with, contain a really nice highlight. In the picture, I just smeared the lipstick on but if you take it slow you can really get a neat 3D sensation on the lips! 

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU