Uncategorized

NEW EAZY COVER ALL MIX!

NYHET!

Nu har storsäljaren Cover All Mix från Make Up Store fått en kompis i hyllan! Den nya produkten Eazy Cover All Mix (285Kr) är mycket tunnare än den tidigare original produkten! Färgsättningen är densamma men formulan och förpackning är förbättrad, den är mycket krämigare.

Jag använde Cover all mix i många år men sedan slutade jag med den då jag tyckte den blev torrare och torrare i konsistensen. Man kan absolut “blanda ut den” med en blend & fix för att få den krämigare men jag har inte riktigt ork eller tid med det. Så jag började använda andra märken i stället. När man verkligen behöver en bra och täckande concealer så gillar jag att arbeta med högpigmenterade concealer-kit som neutraliserar och täcker.  Därför gillar jag att de valt att fixa till en ny produkt med den här formulan!!

Skillnaden:

Eazy Cover All Mix innehåller (till skillnad från Cover All Mix) C12-15 Alkyl Benzoate som verkar uppmjukande och ger en silkeslen känsla på huden. Cera Carnauba Wax har en fuktighetsbevarande effekt och skyddar huden mot yttre påfrestningar. Den innehåller också Tocopheryl Acetate som antioxidant samt E vitamin som återfuktar huden. Så nu passar den även till torrare hy.

 

Hur ska jag använda den? 

Applicera den gula/gröna nyansen som neutraliserar röda områden så som ojämnheter, finnar och synliga blodkärl.

Den orange-röda nyansen neutraliserar blå områden så som mörka ringar under ögonen och blåmärken.

Den beigea nyansen kan användas för att ljusa upp hudtonen och för att blanda ut de andra färgerna till bättre nyanser. Den funkar också super att använda som en bra ögonskuggsbas.


 

News! The bestseller Cover All Mix (Make Up Store) has now got a new friend in the shelf with another formula! The new product Eazy Cover All Mix is thinner than the previous original product! The color scheme is the same but the formula and packaging is improved, it is so much creamier.

If you want to read more about the product above please translate the text by pressing the google button to the right on my page. 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU