Uncategorized

NAIL POLISH BY VICTORIA BECKHAM

Pic Borrowed from www.independent.co.uk

 Victoria´s Judo Red & Bamboo White 

POSH!

Nu släpper märket Nails Inc nagellack med inspiration från Victoria Beckhams collection! Här har dom satt teknologi och design i fokus med inspiration från japanska element. Detta ser ni först och främst på den ursnygga förpackningen. Så jäkla snygg att ha i badrumskåpet! Förpackningen är bland annat handfrostad för att man ska se färgen på ett så bra sätt som möjligt och man lyfter locket på nagellacket innan man kommer åt penseln i stället för att skruva upp den direkt. Det känns rejält lyxig kan jag lova!

Nagellacken innehåller sedan bamboo extrakt för att formulan ska vara skonsam mot naglarna samt vara lätt att applicera!

Duon kommer i två färger Judo Red & Bamboo White! Känns väldigt våren 2015! 

Lacken kostar 145 Kr och finns att köpa exklusivt i alla Sephora butiker!


New nail polish are released by Nails Inc inspired by Victoria Beckham’s Collection! They have a beautiful packaging that really  give you a sense of classic luxury. The product contains bamboo extract to give a gentle touch to your nails.

The duo comes in two colors Judo Red & White Bamboo inspired by Japanese elements! Mmm, so much spring! Love it!

 

The product can be found in all Sephora stores!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU