Events

GOOD PR AT CLARION HOTEL

“Jag längtar ihjäl mig listan”

Onsdags kvällen blev grymt intressant! Efter en heldags jobb belönades jag och min vän/kollega Alexandra med vin och tilltugg uppe i Södersviten på Clarion hotel. Good Pr arrangerade nämligen sitt vårliga Pr mingel och presenterade nyheter som jag nu väntar ihjäl mig efter!

1. Spana tex in Vera Monas Color Switch magiska penselrengöring!! En rengörings svamp som du bara gnider borsten mot så blir den ren, klar för att användas till nästa färg! Jag dör! (Tror den kommer ligga på runt 150-300 Kr)

2. De omtalade Magic Stripes som får ett par “hängiga ögonlock” att hållas uppe en hel dag!

3. De urläckra borstarna från Jacks Beauty line. Vill ha allihop!

4. Vision hair care som jag nu är jätte sugen på att prova på alla mina brudar.

5. O.P.I ‘ s nya Color Paint’s som går att blanda med varandra och göra super fina mönster med (mer om detta i ett annat inlägg längre fram)

Som ni hör! Så mycket roligt att se fram emot! Ett stort tack tjejer på GoodPR, ni gjorde ett grymt jobb och jag älskar att ni är så sköna och personliga!


Oh…I have so many new products that I really want to try immediately! Tonight’s Pr event with GoodPR had so many new interesting products to show! Read more above. Just press the translation button to the right on this page! X

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU