Jobb & bakom kulissernaÖgonmakeup & Looker

‘GRACEFUL ROSÉ’


THIS FACE(!)

Det här blev min favorit makeup från helgens jobb tillsammans med Matrix! Lord, så socker söt hon var och färgerna hon fick på hår och makeup var som gjorda för henne! En perfekt fest makeup att gå ut med om man vill ha den glamourösa looken.

Min kollega och jag pratade om hur ofta rödlätta tjejer får gröna och lila toner rekommenderade till sig. Det är super snyggt men har du en tjej framför dig som aldrig bär smink kan grönt och lila vara ganska skarpa för henne. Därför tänkte jag lte i samma toner som hennes hår men sen bröt jag av tonerna med silver och rosa. Blev sjukt fint och nu är jag så sugen på att göra exakt samma look på mig själv!


 

This became my favorite makeup from Saturday´s work with Matrix! Lord, so sugar sweet she was and the colors she got on her hair and makeup was almost like made for her!

My colleague and I were talking about how often you might want to put green and purple tones  for ginger’s. It’s super neat but if you have a girl in front of you who never wears makeup, green and purple will get to sharp for her of course. Therefore, I thought I would put the the same tones as her hair in the makeup but then I put some contrast tones as well, silver and pink. Became such a nice look and now I am so eager to do the exact same look on myself!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Light as a feather Mineral Pressed foundation Colorescience
Foundation Blurred No 0 Lumene
Cover blend Light Exuviance

Sugarpink Blush Make Up Store
Baked highlighter Elf Cosmetics

Ögon / Eyes
Eye primer clear Make Up Store
Foiled eyeshadow Grand Stand, Flame thrower & Showtime Makeupgeekcosmetics
Eyedust Frost Bareminerals
Eyeliner show stopper Make Up Store
The one eye liner Stylo Oriflame

Fransar / Eye lashes
Bombshell Houseoflashes
Volume million lashes Loreal

Bryn / Eye Brows
Brow Powder Duo Auburn Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Chocolate lipgloss Petu  Emite

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU