Uncategorized

TIPS FOR WRINKLED LIPS

Känner du att läpparna kan behöva sig ett lyft?

Under Swedish Beauty & Cosmetics Awards fick jag syn på en produkt jag ville prova, UN-WRINKLE LIP TREATMEANT från Peter Thomas Roth. Jag är super förtjust i märket och när jag hörde att den här produkten var nominerad i kategorin Årets läpprodukt över 180Kr blev jag super sugen på att testa den! Dessvärre knep någon annan hem segern men jag har nu testat den och tycker den är grym! Kul att fokusera på en produkt som inte lyfts så mycket i sociala medier.

Un-Wrinkle Lip Treatment ingår i produktserien Un-Wrinkle och är alltså en anti-age produkt för läpparna som fyller linjer och ger intensiv fukt. Den är super bra för dom som vill jämna ut ett par torra, “skrynkliga” och odefinierade läppar! Läpplinjen kommer verkligen fram efter en tids användning.

Innehåll: Produkten består av 24% neuropeptider & peptider. Den innehåller även ingrediensen MAXI-LIP: en trippel peptid som stimulerar kollagensyntesen och ökar hyaluronsyraproduktionen. Den ökar även fuktnivån och gör läpparna fylliga och jämna.

Användning: Morgon och kväll på och runt läpparna. Man känner verkligen att det pirrar och svullnar lite lätt. Man känner vekrligen att den arbetar och det gillar jag! Lätt beroende framkallad!;)

Pris: 295 Kr/10ml och finns på bla Sephora och skincity.se!


Want to un-wrinkle your lips?

Ive tried a new product that was nominated for one of the best lip products over 180SEK. You just need to read about it! Please press  the translation button on the upper right on my page to get the text above in your language!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU